• Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • +381 25 437 711

Developed in conjunction with Joomla extensions.

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /www/webvol11/yg/3r9510c3hp3wjgy/bowlingstones.rs/public_html/images/vesti/vesti/2018/2018_06_28_bowling_liga

Završetak takmičarskog dela prve Bowling lige Srbije i Regionalne biznis lige Bowlingstones Sombor

Rezimirajući postignute uspehe Somborski bowling klub Bowlingstones zadovoljan. Nakon završetka ekipnog dela takmičenja u Prvoj bowling ligi Srbije Ekipa Bowlingstones je i utakmičarskoj sezoni 2017/2018 god. zabeležila zavidan uspeh plasirali su se u play off deo i ukupno zauzeli četvrto mesto.

Članovi ekipe su Djanić Suzana, Oto Imre, Tolić Nedeljko, Naumov Slobodan , Vanja Stojanović, Aleksandar Stojšić, Marko Minić, Predrag Mandić i Milan Vučković.

U disciplini Trojke vrhunski uspeh Somborske ekipe Bowlingstones na državnom prvenstu u bowlingu Bowlingstones su zauzel treće mesto u konkurenciji 14 ekipa. Somborci su u finalni deo ušli kao drugoplasirani ali su u borbi za ulazak u finale izgubili od ekipe Mašinca za 7 pinova i tako ostali na trećem mesu. Ekipu su činili : Oto Imere, Tolić Nedeljko i Naumov Slobodan.

Na pojedinačnom Prvenstvu Srbije u Bowlingu za žene Suzana je u polufinalu za dva pina izgubila ulazak u finale.

Regionalna bowling biznis liga Bowlingstones Sombroj završena je trijumfom ekipe Agrofavorit iz Kljaićeva koja je u finalu za pamćenje savladala ekipu Sportskog saveza Grada Sombora i ponela prelazni pehar u Kljaićevo. U borbi za treće mesto stabilni i iskusni Oris je savladao odličnu ekipu ALL Names.

U sezoni 2017/2018 20 ekipa i preko 150 učesnika su se zabavljali družili i sporski borili tokom sezone a u interesantnom play off delu pobedili su iskreno najbolji.Ekipa Agrofavorita predvodjena Prvakom Srbije u bowlingu Markom Cimešom uz podršku Dušan Mihailović,Zoran Cimeša, Milan Cimeša, Rade Juzbašić, Ivana Kričković.

U pojedinačnom prvenstvu bowling biznsil lige Bowlingstones u žensskoj konkurenciji pobedu je na iskustvo odnela Tatjana Selimović ispred Sanele Klino i Dijele Čortan.

U muškoj konkurenciji prvak Regionalne bowling biznis lige je Gligorije Gluhović drugoplasirani Marko Minić i treće mesto Nikola Vučković.

Još jedna sezona divnog druženja sporta i zabave u bowling centru Bowlingstones.

Zabava tokom celog leta a naredna takmičarska sezona od oktobra.

Team building

 
Da li ste razmišljali o druženju sa kolegama na nekom drugom osim prostorija vaše firme? Trebalo bi!

Pivnica / Longe bar

 
Bowling Stones pivnica radi svakim danom i nudi vam više vrsta domaćeg i stranog piva, kao i bogat izbor hrane.

Dešavanja

 
U Bowling Stones-u organizujemo i extra dešavanja. Pratite nas i saznajte na vreme sve o budućim dešavanjima.

Kontakt info

Bowling Stones

Apatinski put 1, Sombor

tel: +381 25 437 711

e-mail: office@bowlingstones.rs

web: www.bowlingstones.rs