Radni dani: 10-24h | Vikend: 10-02h

Bowling Biznis Liga u Somboru - sezona 2023/2024

Bowling Biznis Liga u Somboru - sezona 2023/2024

Bowling Biznis Liga u kuglani Bowlingstones u Somboru već je postala tradicija i omiljeni događaj među lokalnim preduzetnicima, zaposlenima i ljubiteljima ovog popularnog sporta. Ovogodišnje takmičenje obećava da će biti bolje nego ikad, sa mnogo iznenađenja i rekordnim brojem ucesnika. Ovaj izvanredan sportski spektakl pocinje krajem oktobra 2023. godine, obećavajući ne samo uzbuđenje na stazama za bowling, već i priliku za poslovnu zajednicu da se poveže i provede nezaboravno vreme.

Prijave za ligu su već u toku, a timovi se pripremaju da pokažu svoje veštine i strast prema bowlingu. Ovo takmičenje pruža savršenu priliku za poslovne partnere i kolege da se povežu van radnog okruženja, stvarajući snažnije veze i jačajući timsku saradnju.

Lokalna zajednica takođe će moći da uživa u spektaklu Bowling Biznis Lige. Dolazak i podrška gledalaca su ključni faktori koji čine ovu ligu posebnom. Atmosfera će biti nabijena uzbuđenjem i rivalstvom, dok će svako bacanje biti praćeno aplauzima i oduševljenjem.

Očekuje se da će Bowling Biznis Liga u kuglani Bowlingstones u Somboru privući i brojne sponzore i partnere koji će doprineti uspehu ovog događaja. Svojim prisustvom podržaće poslovne vrednosti i zajedništvo koje ovakva manifestacija promoviše.

Sombor se priprema da bude epicentar bowlinga i poslovne zajednice narednih par meseci. Očekujemo uzbuđenje, rivalstvo i zajedništvo koje će ovo takmičenje doneti u naš grad. Budite spremni za spektakularne trenutke na stazi, nova prijateljstva i nezaboravne uspomene jer Bowling Biznis Liga u Somboru donosi sve to i još mnogo više! Vidimo se na stazi!