Radni dani: 10-24h | Vikend: 10-02h

Team building

Team building

Za Vaš svakodnevni posao treba Vam složan tim. Družite se i razvijajte zajedništvo sa kolegama sa posla igrajući Bowling.

Bowling je savršena aktivnost za učenje i rast unutar vašeg tima.

Vaše zadovoljstvo zajedničkim nastupom Vas može opredeliti da igrate Regionalnu bowling biznis ligu, koja se u bowling centru bowlingstones održava svake godine  I počinje u oktobru mesecu.

U bowling centru Bowlinstones možete dogovoriti sve vidove proslava i druženja u okviru vašeg poslovnog i prijateljskog tima a naše osoblje će vam pomoći da u potpunosti budete zadovoljni.

Bowling pivcnica raspolaže sa prijatnim prostorom pogodnim za organizaciju okupljanja poslovnih timova prilikom organizacije dana firme, Nove godine ili bilo kog drugogo razloga za slavlje.

Naš tim ima veliko iskustvo organizacije raznih dešavanja, počev od dečijih rođendana, preko organizacije „Bowling lige“ pa sve do korporativnih okupljanja. Tako se i rodila ideja da imamo svoje mesto na kome ćemo svo znanje i iskustvo stečeno do sad moći da primenimo.

Bowling pivnica raspolaže sa kapacitetima za nesmetano održavanje bilo kakvog događaja, tu je Lounge bar, bowling staze, bašta na otvorenom, prostor za igranje X-box-a, Air hockej-a, bilijar… posebno se ponosimo prostorom pogodnim za okupljanje ozbiljnih ljudi.

Organizovali smo različite proslave – od poslovnih događaja u vidu konferencija, koktela, prijema, kongresa, seminara, poslovnih ručkova i večera.

U prelepom ambijentu, uz brižljivo odabranu selekciju menija i pića i sa dobrom muzikom učinićemo vašu proslavu jedinstvenom.

Dođite da se upoznamo i da razmenimo ideje o proslavi koju pravite kako bismo je napravili na najbolji način, jer vaše zadovoljstvo je naša buduća preporuka.

Za sva pitanja i predloge, stojimo vam na raspolaganju!

Poslednje vesti

Budite u toku sa dešavanjima u Bowlingstones
Šta je sve novo u ponudi Bowlingstonesa?

Šta je sve novo u ponudi Bowlingstonesa?

U kuglani Bowlingstones zabava nikada nije bila bolja! Pored četiri staze za kuglanje, sada vam...

Bowling Biznis Liga u Somboru - sezona 2023/2024

Bowling Biznis Liga u Somboru - sezona 2023/2024

Bowling Biznis Liga u kuglani Bowlingstones u Somboru već je postala tradicija i omiljeni događaj...

Rođendani u Bowlingstonesu!

Rođendani u Bowlingstonesu!

PONUDA SA KUGLANJEM • Elektronska pozivnica• Raspoložive sve 4 staze za kuglanje• Stoni fudbal•...